+31(0)6 53 32 24 33 mail@theantonia.nl

Aantrekkelijke arrangementen op het water

#Restaurantophetwater #Culinairvaren #Loosdrecht #Vecht #kookworkshop #Uitje #Jeeigenrestaurantophetwater #uitje #heerlijkdagje #theantonia #antoniaboat

OFFERTE AANVRAGEN

HEERLIJK DAGJE GENIETEN OP HET WATER

Culinair genieten aan boord van The Antonia, terwijl de schipper u vaart naar de mooiste plekjes van Loosdrecht en omgeving. Wij bieden u de beste arrangementen aan in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants en traiteurs uit de omgeving.

Arrangementen op het water

€39,95 per persoon

Aan boord kunt u (exclusief) genieten van een uitgebreide lunch of diner. Maandelijks is het mogelijk om bij open inschrijving of geheel exclusief op de The Antonia culinair te eten en te varen. U betaalt vooraf € 39,95 p.p. Dit arrangement is inclusief: 

  • heerlijk 3 gangen diner
    (vlees, vis of vegetarisch)
  • rondvaart van 2,5 tot 3 uur
  • gratis amuses

Voor het diner vragen wij uw voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch, eventuele allergieën, en het aantal personen aan ons door te geven. De dranken en eventuele koffie betaalt u achteraf.

 

Beleef het veelzijdige en mooie Loosdrecht, de Vecht en haar plassen vanaf het water. Heerlijk varen en genieten van de culinaire gerechten en dranken. Onze schipper vaart u naar de mooiste plekjes, terwijl onze gastvrouw u bedient. Geniet van het verrassende eten, de wijn en het uitzicht. Met deze rondvaart geeft u God in Frankrijk het nakijken!

Eten is genieten van de smaken van geluk, maar genieten is meer dan alleen eten! Diner eens in een unieke (vaar) omgeving, bijvoorbeeld bij zonsondergang midden op de Loosdrechtse Plassen. Tussen de rietkragen van het natuurgebied of op de mooiste terrassen aan het water. Ook is het mogelijk om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen op verschillende locaties. Of geniet van een barbecue aan boord van The Antonia. The Antonia werkt ook samen met de Traiteurie. Catering aan boord, culinaire hapjes of in combinatie met een kookworkshop.

ONZE MOGELIJKHEDEN

 
Maatwerk is bij The Antonia het sleutelwoord. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw brainstormsessie, vergadering, training, presentatie, private dining of teambuilding event. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Stuur ons een e-mail met uw wensen of vraag vrijblijvend een prijsindicatie op.

Onze contactgegevens

MS The Antonia, Ligplaats Nieuw Loosdrechtsedijk 242-b
1231 LG Loosdrecht (bezoek alleen volgens afspraak)
+31(0)6 53 32 24 33 / mail@theantonia.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in en we houden je van alle ontwikkelingen op de hoogte.