+31(0)6 53 32 24 33 mail@theantonia.nl

The Antonia Business Club

Ontspannen netwerken en culinair genieten op het water
Maandelijkse open ochtendbijeenkomst
Jaarlijkse
wijnproeverij
Voorrang bij evenementen
Jaarlijks besloten diner voor leden

LAAGDREMPELIG EN ONGEDWONGEN

ABC is een Open Business Club met een netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. Onze belangrijkste kenmerken: laagdrempelig en niet regio gebonden, de ongedwongenheid, geen bestuur (& ALV) maar een denktank, passie voor het water, de culinaire gezelligheid maar wel met de focus op zaken doen. Al varend ontbijten (of lunchen) we eens per maand. Soms spelen we na afloop nog een potje golf, gaan we sporten of netwerken we door. ABC Open Business is een snel groeiend netwerk en onze leden groeien met ons mee. Onze leden zijn lid van diversen andere netwerkclubs wat een unieke opening geeft om overal aanschuiven en je netwerkkansen te vergroten!. Wil je een keertje mee doen? Meld je dan aan via onderstaande formulier! Of laat je liever business lopen?

NETWERKEN

 
Zakelijke relaties zijn de sleutel tot nieuwe zakelijke successen. Netwerken met ABC Open Business is een aangename, effectieve maar ook ontspannen manier om relaties op te bouwen en te onderhouden. Kom gewoon een keertje kennis maken. Je netwerk wordt er meteen groter van.

Het is Steven zijn passie en doel om mensen met elkaar in contact te brengen en win-win situaties te creëren. Naast bestaande netwerk evenementen rond The Antonia, organiseert hij de leukste Coffee Meet Ups, Ladies en/of Gentements Lunches en Lifestyle Events met derden.

VOORDELEN LIDMAATSCHAP


 • Garandeert zaken doen.
 • Elke deelnemer krijgt kort de tijd om zichzelf voor te stellen en aan te geven met wie of welk bedrijf hij of zij graag in contact komt of op welke manier hij anders als ondernemer geholpen wil worden.
 • Vervolgens krijgt een van de vaste leden de mogelijkheid zichzelf wat uitgebreider te presenteren.
 • Tot slot volgt er nog een ronde waarbij gekeken wordt of men elkaars ‘zoekvragen’ uit de eerste ronde invulling kan geven.
 • Aansluitend is er gelegenheid 1 op 1 verder te praten.

INCLUSIEF

 

 • Gehele jaar Deelname aan de Open Coffee Meet Up*.
 • In April Antonia ABC Wijnproeverij; beslis mee welke wijn er op The Antonia Lounge Boat geschonken gaan worden.
 • In Mei Antonia B, B & B; een 3 gangen diner incl. dranken, laat je verwennen door het concept Boat, Bar & Bits (en het netwerken. 
 • In December Antonia Ready to Stay een 3 gangen diner incl. dranken, laat je verwennen door het concept Business, Babbel & Bubbels (teken in voor het nieuwe jaar)

   

HET LIDMAATSCHAP

Door deze aanpak kenmerkt onze club zich als zakelijke vriendenclubs, waarbij op aangename en effectieve wijze relaties worden opgebouwd en op een leuke manier zaken wordt gedaan.

En wat boten en ook vogels goed doen? Netwerken! Breid je netwerk uit om samenwerkingen aan te gaan, nieuwe connecties op te doen, geïnspireerd worden maar voornamelijk ook genieten! Lid worden kan voor € 295,- per jaar*. Voor meer info over onze ABC Open Business mail naar abc@theantonia.nl.
*Prijzen excl. btw en voor de Open Coffee Meet Up betaal je € 5,- per keer en contant. Betaling van het lidmaatschap per factuur (binnen 8 dagen of pin voor de bijeenkomst). Lidmaatschap is persoonlijk en niet over draagbaar. Introducés zijn gratis welkom.

Onze contactgegevens

MS The Antonia, Ligplaats Nieuw Loosdrechtsedijk 242-b
1231 LG Loosdrecht (bezoek alleen volgens afspraak)
+31(0)6 53 32 24 33 / mail@theantonia.nl