+31(0)6 53 32 24 33 mail@theantonia.nl

Uniek vergaderen op of aan het water

#Vergaderen #Uitje #Heerlijkdagje #Vecht #Uniekvergaderenophetwater #Vergaderruimte #Antoniaboat #Restaurantophetwater #Culinairvaren #Loosdrecht #Kookworkshop #Theantonia

OFFERTE AANVRAGEN

JE ONTSNAPT ECHT EVEN UIT DE DAGELIJKSE HECTIEK

Onze locatie is uniek en inspirerend tegelijk. Niet alleen door het uitzicht over de Loosdrechtse plassen en de prachtige skyline van buitenhuizen en landerijen langs de Vecht. Maar ook door de lichte en huiselijke inrichting van onze loungeboat. Je voelt je er meteen thuis! Organiseer eens een creatieve brainstorm, productieve vergadering of zakelijke bijeenkomst terwijl u uitkijkt over het water.

Vergaderen

  • Vergaderen op of aan het water
  • Rondvaart van 4 uur
  • Max. 25 personen
  • Incl. koffie en thee met een “Antoniaatje”, frisdranken en water (bruis en plat)

Optie: start met een luxe ontbijt. Sluit af met een gezonde lunch of borrel met (bitter-)garnituur!
 

Beleef het veelzijdige en mooie Loosdrecht, de Vecht en haar plassen vanaf het water. Heerlijk varen en genieten van de culinaire gerechten en dranken. Onze schipper vaart u naar de mooiste plekjes, terwijl onze gastvrouw u bedient. Geniet van het verrassende eten, de wijn en het uitzicht. Met deze rondvaart geeft u God in Frankrijk het nakijken!

Eten is genieten van de smaken van geluk, maar genieten is meer dan alleen eten! Diner eens in een unieke (vaar) omgeving, bijvoorbeeld bij zonsondergang midden op de Loosdrechtse Plassen. Tussen de rietkragen van het natuurgebied of op de mooiste terrassen aan het water. Ook is het mogelijk om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen op verschillende locaties. Of geniet van een barbecue aan boord van The Antonia. The Antonia werkt ook samen met de Traiteurie. Catering aan boord, culinaire hapjes of in combinatie met een kookworkshop.

ONZE MOGELIJKHEDEN

 
Maatwerk is bij The Antonia het sleutelwoord. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw brainstormsessie, vergadering, training, presentatie, private dining of teambuilding event. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Stuur ons een e-mail met uw wensen of vraag vrijblijvend een prijsindicatie op.

Onze contactgegevens

MS The Antonia, Ligplaats Nieuw Loosdrechtsedijk 242-b
1231 LG Loosdrecht (bezoek alleen volgens afspraak)
+31(0)6 53 32 24 33 / mail@theantonia.nl