+31(0)6 53 32 24 33 mail@theantonia.nl

Boek nu uw vaart vooruit

Koop een voucher en boek tot 18 maanden na aankoop uw vaart
U kunt de voucher ook gebruiken voor ons vergaderarrangement

Helaas kunnen we op dit moment niet doen wat we anders zo graag met zo veel plezier en liefde doen; u een onvergetelijke ervaring bieden op onze high-end en uiterst comfortabele elektrische lounge boot, terwijl ul ekker eet en drinkt op onze prachtige Loosdrechtse Vecht en Plassen gebied.

Het is stil!

Ons leven staat even op zijn kop; een tijd van afstand maar ook van verbinding. We zorgen voor elkaar, samen sterk!

We kijken dan ook uit naar het moment dat we weer prachtige vaartochten op onze Lounge Boat kunnen maken. Dat we alle mooie, gezellige, bijzondere momenten, zoals het verjaardagsfeestje, het jubileum, de borrel, uniek vergaderen of dat romantische diner samen weer in goede gezondheid kunnen ervaren en vieren. Dat we gezamenlijk weer kunnen genieten van onze schitterende oevers en wateren.

Voucheractie
Koop nu een voucher en kom later varen!

De voucher is 1,5 jaar geldig en geeft u recht op 2 uur varen met onze Lounge Boat The Antonia. Daarbij krijgt u als extra bedankje een fles Prosecco tijdens de vaartocht van ons cadeau.

Met deze actie zorgen we ervoor dat we ook in deze tijden onze leveranciers, schippers en hostessen kunnen blijven inschakelen om bijvoorbeeld extra onderhoud te doen.

Voucher

 • 2 uur varen inclusief schipper
 • 1 fles prosecco bij afvaart
 • 20% korting op dranken
 • Tot 18 maanden na aankoop geldig
 • Ook geldig op ons vergaderarrangement

€ 295,-
( in plaats van € 590,- )

Actie geldig tot en met 11 augustus 2020.

Te betalen: € -

Hoe werkt het?

Bestel direct of neem contact met ons op als u een voucher wilt kopen. Per telefoon zijn wij bereikbaar op 06-53322433 Stuurt u liever een mail, dan kan dat naar steven@theantonia.nl.

U ontvangt altijd een factuur welke u online kunt betalen (iDEAL, Creditcard, PayPal etc.) Na de betaling ontvangt u van ons de voucher.

Wanneer het moment daar is dat er daadwerkelijk gepland kan worden, kunt u met ons contact opnemen om de details, zoals vaardatum, -tijd, opstaplocatie en het aantal personen af te stemmen. Wij zullen uw vaart met veel plezier voor u organiseren.

Mocht u inderdaad een voucher hebben aangeschaft, geeft u dat dan aan.

 • De voucher is 1,5 jaar geldig na datum van uitgifte.
 • U kunt 2 uur varen met The Antonia Lounge Boat voor € 295,- incl. 9% btw. (normale prijs € 590,- incl. btw)
 • De Luxe Lounge Boat boot heeft een eigen schipper.
 • Fles Prosecco cadeau.
 • 20% korting op de dranken
 • Actie loopt tot en met 11 augustus 2020
 • Neem direct contact met ons op!

Over “The Antonia Lounge Boat”

The Antonia is een high-end en uiterst comfortabele lounge boot. Robuust en imposant aan de buitenkant, warm en luxe aan de binnenkant. We hebben The Antonia met passie ontworpen en voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen. Zij is duurzaam gebouwd, van aluminium en 100% elektrisch. The Antonia heeft een schaalbare indeling tot 60 personen, geschikt voor o.a. rondvaarten, feesten, partijen en vergaderingen en voorzien van een luxe bar, een modern geluid- en AV-systeem met presentatiescherm en een minder valide lift. Ons vaargebied is Loosdrecht, Vecht & Plassen maar ook Utrecht en Amsterdam (alleen voor SAIL 2020) behoren tot de mogelijkheden.

Door onze samenwerking met diversen leveranciers en een privé kok, bieden wij tevens een culinaire beleving zodat uw vaart van A tot Z goed is geregeld. Uiteraard kunt u ook, in overleg uw eigen invulling aan de vaart geven.

In onderstaande link staan video’s en foto’s van de bouw The Antonia, als ook onze 3D impressie:

https://www.linkedin.com/company/theantonia/
https://www.facebook.com/TheAntoniaBoat/

Onze contactgegevens

MS The Antonia, Ligplaats Nieuw Loosdrechtsedijk 242-b
1231 LG Loosdrecht (bezoek alleen volgens afspraak)
+31(0)6 53 32 24 33 / mail@theantonia.nl