+31(0)6 53 32 24 33 mail@theantonia.nl

Word ‘Vriend van de Antonia’

Doneer nu en help om onze droom te realiseren: varen voor het goede doel STOP Hersentumoren VUmc

Fijn dat jij deze pagina bezoekt, want we hebben jóuw hulp hard nodig; word Vriend(in) van The Antonia!

Samen staan we sterk, help jij ons nu, dan zijn wij er straks ook voor jou!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Voor The Antonia staat jouw gezondheid en veiligheid voorop. Daarom doen we er alles aan om straks weer gezond en samen, onvergetelijke vaartochten te kunnen gaan maken. We informeren je graag over hoe we het hoofd bieden aan deze uitzonderlijke situatie, waar we jouw hulp uiteraard goed bij kunnen gebruiken.

The Antonia Lounge Boat heeft hospitality hoog in haar vaandel staan en maakt van varen een onvergetelijk belevenis.  Door lokaal in te kopen en door fraaie samenwerkingsverbanden, blijven wij trouw aan onze kernwaarde.

Dit geldt ook voor de (af)bouw van The Antonia, waarbij duurzaamheid -o.a. door het gebruik van aluminium en een lage CO2 uitstoot doordat we 100% elektrisch varen-, efficiency en betrouwbaarheid waardes zijn, die wij maximaal nastreven. 

Waarom deze boot?

Wij zijn deze stoere lounge boot aan het bouwen ter nagedachtenis aan mijn vrouw Anja (doopnaam Antonia). Zij overleed aan de gevolgen van hersentumoren.

Word vriend(in)

De Corona crisis raakt de afbouw van The Antonia hard.

Doneer nu en help ons de duurzame loungeboat af te bouwen om onze droom te realiseren: varen voor het goede doel STOP Hersentumoren VUmc.

v.a. € 25,-

The Antonia komt in een Stichting waarmee geld zal worden opgehaald dat vervolgens wordt gedoneerd aan het goede doel: “STOP Hersentumoren (VUmc)”.

Help ons deze droom te verwezenlijken alsjeblieft.

Hoe sneller we de boot kunnen afbouwen, des te eerder we kunnen gaan varen voor “STOP Hersentumoren (VUmc)”, waarbij we met elkaar ruimhartig kunnen bijdragen aan onderzoek naar primaire- en secundaire hersentumoren, met als doel te komen tot een betere behandeling en genezing.

Elke donatie / schenking maakt jou onze vriend of vriendin!

Doneer nu en deel onze pagina!

Bedankt voor jullie steun in deze tijden!

Over The Antonia Lounge Boat 

The Antonia is een high-end en uiterst comfortabele lounge boot. Robuust en imposant aan de buitenkant, warm en luxe aan de binnenkant. We hebben The Antonia met passie ontworpen en voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen. Zij is duurzaam gebouwd, van aluminium en 100% elektrisch. The Antonia heeft een schaalbare indeling tot 60 personen, geschikt voor o.a. rondvaarten, feesten, partijen en vergaderingen en voorzien van een luxe bar, een modern geluid- en AV-systeem met presentatiescherm en een minder valide lift.  Ons vaargebied is Loosdrecht, Vecht & Plassen maar ook Utrecht en Amsterdam (alleen voor SAIL 2020) behoren tot de mogelijkheden.

Door onze samenwerking met diversen leveranciers en een privé kok, bieden wij tevens een culinaire beleving zodat uw vaart van A tot Z goed is geregeld. Uiteraard kunt u ook, in overleg uw eigen invulling aan de vaart geven.

In onderstaande link vind je video’s en foto’s van de bouw van The Antonia, alsook onze 3D impressie.

https://www.linkedin.com/company/theantonia/

https://www.facebook.com/TheAntoniaBoat/ 

Onze contactgegevens

MS The Antonia, Ligplaats Nieuw Loosdrechtsedijk 242-b
1231 LG Loosdrecht (bezoek alleen volgens afspraak)
+31(0)6 53 32 24 33 / mail@theantonia.nl